Skip to content

Over mij

Luuk Assinck emotiekist

Ik ben Luuk Assinck, geboren en getogen in Winterswijk. Al van jongs af aan koester ik een diepgaande fascinatie voor de delicate balans tussen overlijden, begraven en de schoonheid van de natuur. Mijn achtergrond als hovenier en als voormalig beheerder van natuurbegraafplaats ‘Het Schapenmeer’ in Vorden heeft mijn liefde voor natuurlijke processen en duurzaamheid verder aangewakkerd.

Mijn overtuiging dat het leven en de natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, drijft me om als uitvaartbegeleider mensen te begeleiden bij het terugkeren naar de natuur na hun overlijden. Mijn kennis over natuurkisten en natuurbegrafenissen deel ik graag met anderen, via lezingen, presentaties en workshops.

Met Emotiekist breng ik mijn passies samen: natuur en uitvaart. Het vervaardigen van emotiekisten maakt niet alleen de uitvaart bespreekbaar, maar ook het proces van afscheid nemen. Samen met families en vrienden creëren we niet alleen een unieke, duurzame kist, maar ook een intieme herinnering.

Het blijft een bijzondere ervaring om betrokken te zijn bij het maken van elke emotiekist. Dit proces, doordrenkt van liefde voor elkaar en de natuur, vormt niet alleen een uniek eerbetoon maar ook blijvende herinneringen, zowel voor de nabestaanden als voor mij.

Als uitvaartbegeleider zie ik elke uitvaart als een unieke gebeurtenis. Het is een voorrecht om ervoor te zorgen dat het afscheid in lijn is met de wensen van de overledene en de nabestaanden. Ik koester de mogelijkheid om dit werk te mogen doen, waarbij iedere uitvaart een eerbetoon wordt aan het unieke leven dat geleefd is.

Luuk Assinck

Vragen? Laat het weten!

Je kunt mij een mailtje sturen (info@emotiekist.nl) met je vraag maar je kunt mij natuurlijk ook bellen (+31 6 83 82 69 97).
Als je liever hebt dat ik telefonisch contact met jou opneem, dan kun je een terugbelverzoek doen via onderstaande button.

Back To Top